Kom langs op een van onze thema-avonden

Suggesties 15 Mei tot en met 30 Juni 2018:

 

Voorgerecht: 

* Asperges met hoeve-eitje, geklaarde boter & peterselie

* Asperges met Italiaanse ham & mousselinesaus

* Asperges met gerookte zalm, grijze garnalen en mousselinesaus

* Carpaccio van geelvintonijn, witte & groene asperges met gegrilde zoetwatergarnaal

* Carpaccio van Blauw-wit rund met Parmigiano, rode mosterdsla, basilicumolie & balsamico

* Gebakken coquilles (100 gr) met gewokte asperges, crème van kokkels, langoustine & limoensap

 

Hoofdgerecht: 

* Gebakken zeetong (400 gr) met frietjes & botersausje

* Gegrilde Ierse Rib-eye met rozemarij, oregano, saus naar keuze & gebakken aardappelen

* Gebakken coquilles (150 gr) met gewokte asperges, crème van kokkels, langoustine & limoensap

* Asperges met hoeve-eitje, geklaarde boter en peterselie

* Asperges met Italiaanse ham en mousselinesaus

* Asperges met gerookte zalm, grijze garnalen en mousselinesaus

 

 Dessert:

* Geglaceerd appeltaartje met vanille-bourbonijs, ananas & gegrilde vijg

* Crème brulée met vanille-bourbonijs

* Krokantje met mousse au chocolat, bavarois, framboos, ananas

 

 

 

Momenteel zijn wij volop bezig met de voorbereiding en verzameling van alle info omtrent onze volgende Thema-avonden.

Kan u niet langer wachten? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

 

Back to Top