Gedrevenheid en ervaring voor een onvergetelijke gebeurtenis

Den Abazjoer - Wetteren - RestaurantDen Abazjoer in Wetteren is een gezellige, huiselijke brasserie, gelegen op overschelde (gebouw naast De Gamma).
Het interieur is uitnodigend en warm, een plaats waar iedereen tot rust kan komen.

Een romantisch etentje, een receptie op maat, een familiefeest, communie's of lentefeest, privé-huur, het kan allemaal.

Alles in een leuk eclectisch jasje en dit met een (h)eerlijke keuken die vertrekt vanuit dagverse producten en gedegen vakmanschap.

Onze extra toets is de gedrevenheid en de ervaring om van elk samenzijn een onvergetelijke belevenis te maken, volledig naar ieders wens.

Onze steeds vernieuwende wijnkaart mag hierin ook niet ontbreken, met pareltjes van wijnen die u beslist wenst te ontdekken.

Den Abazjoer zal u ook regelmatig verrassen met gastronomische evenementen, een leuke thema-avond, een candlelight-dinner en zoveel meer.

Wij hebben alvast een mooie brochure voor u samensgesteld met aanbiedingen voor elke gelegenheid. Hierin vindt u vast en zeker overheerlijk samengestelde menu's en tal van andere mogelijkheden.

Op maandag(en), dinsdag(en) en woensdag(en) kan u onze zaak zelfs privé afhuren voor uw feest. De catering dient echter wel door ons te gebeuren.

Den Abazjoer: voor elk wat wils en voor elk evenement: "The Place To Be"!

Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Back to Top